Visie

visie

Ons uitgangspunt is betekenisvol ondernemen. Dit vertalen wij in een aantal waarde proposities. Wij willen betrouwbaar zijn en denken aan de lange termijn. Door continuïteit bestaan wij al sinds 1837 en streven wij naar lange termijn relaties met klanten en leveranciers.

Specialisme

Met 6500 spijkerbroeken de grootste keuze binnen Europa is specialistische productkennis essentieel. Door kennis en toewijding voegen wij waarde toe aan de producten die wij verkopen.

Wij weten hoe jeans het beste vermaakt kan worden, wij beschikken over de specialistische apparatuur en kennis. Wij zijn sneller dan internet in het vinden van de perfecte jeans. Onze specialistische kennis zorgt ervoor dat je betere keuze maakt. Wij vinden de perfecte jeans die echt bij je past en zorgt voor een goed gevoel. Een consument heeft steeds minder tijd en wij zorgen ervoor dat het in De Rode Winkel leuk en efficiënt gebeurt.

Prijs-kwaliteitverhouding

Wij zoeken naar merken die voldoen aan de juiste prijs-kwaliteitsverhouding, trekken aan de bel bij merken als iets misgaat en zorgen voor de beste behandeling van de consument.

Wij willen transparant en duurzaam ondernemen onder het mom van BUY LESS BUY BETTER.

Uniciteit

Wij zorgen voor een goede merkenmix en merkexclusiviteit. In onze winkel zijn natuurlijk producten verkrijgbaar die andere ook aanbieden maar ook een heel aantal producten die niet op iedere hoek van de straat liggen. Dit staat haaks op de ontwikkeling van de winkelstraat. Deze wordt juist steeds homogener. Daarom vinden wij het persoonlijke karakter van de winkel heel belangrijk.

service

Door onze service maken wij winkelen gemakkelijk en leuk voor iedereen. Onze jeansspecialisten weten precies wat je nodig hebt. Daarnaast voelt de winkel aan als een huiskamer. Iedereen moet zich op zijn gemak voelen. In de boetiek staat een bar waar de beste koffie geschonken wordt. Terwijl de man lekker voetbal of Max Verstappen kijkt kan de vrouw ongestoord winkelen, of andersom natuurlijk.

Wil je meer weten over onze visie op duurzaamheid ga dan naar:

www.derodewinkel/duurzame-jeans

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?