Jeans vermaken

Atelier in De Rode Winkel

De kwaliteit van vroeger in de tijd van nu. 

Het kleermakersvak van Johannes Broekman vormde de inspiratie voor de terugkomst van het atelier in de winkel. Bij onze ruime paskamersectie is ons atelier gevestigd. Het is een hommage aan 180 jaar vakmanschap en persoonlijke service op een prachtige locatie. In dit atelier kunnen onze jeansspecialisten jeans vermaken, repareren en customizen.

Onze medewerkers weten precies op welke wijze een jeans vermaakt of gerepareerd kan worden. Een reparatie kost meer tijd zal niet dezelfde dag klaar zijn. Een jeans inkorten kan in het weekend op zaterdag of zondag dezelfde dag mits onze tailor aanwezig is.

Vermaak service

Drie a vier dagen per week is onze tailor aanwezig. Mocht je iets direct vermaakt willen hebben dan is die mogelijkheid er soms. Stuur ons van te voren een bericht dan bekijken wij wat er mogelijk is

Direct terwijl jij geniet van een heerlijke kop koffie aan de bar maakt zij je jeans perfect op maat. Reparaties zijn zeer waarschijnlijk niet dezelfde dag klaar.

In het atelier worden ook jeans gerepareerd, zo kan je favoriete jeans weer even mee. Een mooi kledingstuk verdient het immers dat er met zorg mee wordt omgegaan. Ons atelier is uitgerust met specialistische apparatuur die niet altijd voor handen is bij reguliere vermaak ateliers. Het is ons doel jeans op de meest authentieke en in originele staat binnenshuis te kunnen vermaken en repareren.

Nudie Jeans Repair Shop Utrecht

Vanaf oktober 2022 worden wij officieel NUDIE JEANS REPAIR SHOP. Je kan dan gratis je Nudie Jeans bij ons laten repareren. 

Ook verkopen wij vanaf dan tweedehands Nudie Jeans Reuse. 

Een van de voordelen van NUDIE REPAIR SHOP is dat je een oude Nudie kan inleveren, je krijgt dan 20% korting bij aankoop van een nieuwe Nudie Jeans.

De oude Nudie gebruiken wij voor de Reuse collectie of voor patching van andere broeken.

Partner Atelier OERANIA

Als onze tailor niet aanwezig is, dan gaan de artikelen die vermaakt worden naar OERANIA op de Willemstraat in Utrecht. Dit familiebedrijf kan toveren met jeans en levert echt vakwerk. Heb je een jeans niet gekocht bij ons en wil je een broek vermaken, dan verwijzen wij je altijd door naar OERANIA. 

Chat openen
Advies nodig?
De Rode Winkel WhatsApp
Vragen over een product? Stuur een appje en een van onze jeansadviseurs neemt contact met je op.