Kuyichi is in Utrecht een vertrouwd merk in De Rode Winkel.

Kuyichi Jeans

Kuyichi Jeans is in Utrecht een vertrouwd merk in De Rode Winkel. Kuyichi is een van de merken met duurzaamheid als kernwaarde. Sinds de oprichting zijn De Rode Winkel en het Utrechtse jeansmerk partners. Samen proberen wij de meest duurzame jeans die gemaakt kan worden toegankelijk te maken bij een breed publiek.

Kuyichi maakt spijkerbroeken van biologisch katoen en er wordt in de hele collectie geen gebruik gemaakt van leer. De patch op de jeans is van jacron. Het geeft een leren uitstraling maar het is samengeperst papier.

Maar zij maken ook meer. Bekijk hieronder het volledige online aanbod. Kom voor het volledige aanbod naar Utrecht de winkel.

Kuyichi Jeans is a trusted brand in De Rode Winkel in Utrecht. Kuyichi is one of the brands with sustainability as its core value. De Rode Winkel and the Utrecht jeans brand have been partners since its foundation. Together we try to make the most sustainable jeans that can be made accessible to a wide audience. Kuyichi makes jeans from organic cotton and no leather is used in the entire collection. The patch on the jeans is made of jacron. It gives a leather look but it is compressed paper. But they also make more. View the full online offer below. Come to Utrecht for the full range of Kuyichi Jeans.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?