Dames label Iben is een Noors lifestylemodemerk dat in 2014 is opgericht. Geïnspireerd op vrouwen, het team van toegewijde vrouwen met passie voor mode en leven

iben (Coming soon)

Dames label iben is een Noors lifestylemodemerk dat in 2014 is opgericht. Geïnspireerd op vrouwen, het team van toegewijde vrouwen met passie voor mode en leven, het IT-GIRL type vrouw die draagt wat ze wil, wanneer ze dat wil en op de Scandinavische vrouw die modestatements maakt, zelfs als het buiten ijskoud is.

Een hommage aan de IT GIRL VIBE van eind jaren ’90 en de muziekscene van de jaren ’80. De iben vrouw mixt graag (nep)leer met kant, denim, pailletten en prints met donkere ondertonen en jurken met ruches en grove laarzen. Het draait allemaal om geraffineerde, krachtige en vrouwelijke kleding van hoge kwaliteit en draagbaarheid die zijn geïnspireerd op reizen, het leven in de stad en vintage nostalgie.

Ze vertegenwoordigt een vrouw die waarde hecht aan een moeiteloze hippe kledingstijl. Comfortabele, frisse, androgyne stoffen van hoge kwaliteit, die comfortabel en tegelijkertijd stijlvol zijn. Geïnspireerd door reizen, urban design en vintage nostalgie. Iben durft zich te kleden zoals haar humeur bepaalt, en bekommert zich niet om normen en regels.

Bij iben draait het allemaal om het vinden van de juiste balans tussen er gekleed en ontspannen uitzien. Ideaal voor de dames van De Rode Winkel in Utrecht.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?