Nadat u naar betalen gaat vanuit de winkelmand in de webshop komt u in de kassaomgeving terecht. Hier kunt u de gewenste betaalmethode selecteren: Ideal en Creditcard

Ideal
U bestelt een product en kiest Ideal als betaalmethode. Via Ideal selecteert u de bank waar u uw bankzaken online regelt. U komt automatisch in het bekende internetbankierprogramma van uw bank. De relevante gegevens van uw aankoop zijn dan al ingevuld. Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed. U ontvangt een bevestiging van uw bank. U keert terug naar de webwinkel en uw bestelling en betaling zijn geregeld.

Creditcard
Indien u met een creditcard betaalt selecteert u de gewenste creditcard in de kassaomgeving. U vult vervolgens de gegevens die gevraagd worden in het volgende scherm in. Het bedrag wordt automatisch van uw creditcard afgeschreven en uw betaling is voldaan.

Apple Pay

Het is mogelijk om met Apple Pay te betalen. Op de afrekenpagina klikt u op Apple Pay. De stappen volgen vanzelf.

De Rode Winkel Cadeaukaart
Heeft een een fysieke De Rode Winkel Cadeaukaart met barcode? Wil je deze online gebruiken bij een aankoop? Stuur een e-mail naar info@derodewinkel.nl. Wij zorgen dat u dan met deze code kan betalen.

Achteraf betalen?

Wij werken niet met een achteraf betalen methode zoals Klarna of After Pay.

Het is mogelijk producten bij ons te reserveren en na het passen in de winkel af te rekenen. Stuur een e-mail naar info@derodewinkel.nl. Wij reserveren dan uw artikelen. Het is ook mogelijk om een paskamer te reserveren via: www.derodewinkel.nl/afspraak-maken

 

In onze winkel in Utrecht is het mogelijk om te betalen met:

  • Contant geld
  • Pin
  • Creditcard
  • VVV cadeaubon
  • Fashion Cheque
  • De Rode Winkel cadeaubon
Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?