Avec Ēlan

Avec Ēlan maakt moderne gebreide kleding voor vrouwen. Noem het felheid, durven en zelfvertrouwen. Ons doel is om de vonk te ontsteken die van binnen leeft. En dus moedigen we je aan om weg te gaan van het gewone. Om groter te gaan, gedurfder te zijn en te kiezen voor zwoel. Om het sensueel te maken. We willen je inspireren om je unieke zelf te laten zien, ongeacht het weer. Van bureau tot dansvloer en overal daar tussenin is verkrijgbaar bij De Rode Winkel in Utrecht.

Avec Ēlan is als een frisse uitbarsting van energie. We zijn allebei zoet en pittig. Soms brutaal. Altijd stijlvol. Een beetje stoer maar nooit bazig. De meeste dagen hebben we een sportieve levensstijl. Hoewel we onze sportschoenen net zo makkelijk inruilen voor hakken. We kunnen een maandagochtend beginnen alsof het vrijdagavond is. We zoeken de regenboog in elke storm. En hoewel we houden van een onverwachte wending, kun je altijd op ons rekenen.

We dromen groot maar blijven bescheiden. Ver gaan met wat Avec Ēlan na aan het hart ligt. We zijn in voor een uitdaging en nuchter. Vol ambitie en toch vervuld van dagelijkse vreugde. Je zult onze kracht net zo goed zien als onze zachtheid. We zijn even gretig als op ons gemak. Sommige dagen zijn we het middelpunt van het feest. Op andere dagen floreren we op de werkvloer als nooit tevoren. Maar waar je ons ook tegenkomt, je ziet ons altijd met een twinkeling in onze ogen.

Niets van wat we bedenken is bedoeld om saai te zijn. In de wereld van Avec Ēlan is geen dag hetzelfde. Zie ons als een gamechanger, zie ons als een bron van inspiratie en laat ons de kers op de taart zijn. We zijn er niet om je het gemiddelde te brengen. We zijn er om verder te gaan dan dat.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?