RUILEN & RETOURNEREN

Bestelling ruilen of retourneren?

Je bestelling kun je binnen 14 dagen retourneren. De retourkosten €7 wordt achteraf verrekend.

Je kunt je bestelling retourneren, mits deze in dezelfde staat is als ontvangen. Ons retourtermijn is 14 dagen na ontvangst. Retourneren moet online aangemeld worden. Dit gaat via bovenstaande knop. Als je kiest om te retourneren via PostNL en DHL heb jij geen printer nodig. De retourkosten(€7) wordt achteraf verrekend. 

  1. Klik op de volgende Link
  2. Vul de postcode en Track & Trace / ordernummer in
  3. Selecteer de items die je wil retourneren en de reden
  4. Geef aan hoe wij de retour mogen verwerken
  5. Kies een verzendmethode (Mocht er retourkosten zijn, dan worden die later verrekend)
  6. Print het label uit en plak het op de doos. Als jij voor PostNL / DHL kiest, heb jij geen printer nodig

Ruilen

Je kan het artikel ook ruilen voor een ander artikel. Dit is aan te geven bij het invoeren van de retour. Je betaalt dan bij of je ontvangt het verschil direct terug op de rekening waarmee betaald is. Je hebt dan geen verzendkosten.

Je kunt je bestelling retourneren, mits deze in dezelfde staat is als ontvangen. Ons retourtermijn is 14 dagen na ontvangst. Je kunt je bestelling retour brengen in De Rode Winkel. (Lange Elisabethstraat 13, 3511 JA Utrecht)

Je ontvangt het aankoopbedrag van het betreffende artikel direct terug. Je hebt geen retourformulier nodig, wij kunnen de order in het systeem terugvinden. 

Ruilen

Je kan het artikel in de winkel ook ruilen voor een ander artikel. Je betaalt dan bij of je ontvangt het verschil direct terug.

Wij verwachten je retour binnen 48 uur te ontvangen in onze winkel. Binnen 3 dagen is de retour verwerkt en ben jij geïnformeerd per mail. Mocht jij een terugbetaling hebben aangevraagd dan is deze zichtbaar op de rekening waarmee betaald is. Hierbij is de retourkosten (€7) verrekend.

Cadeaukaart

Heb jij gebruik gemaakt van een cadeaukaart van De Rode Winkel voor het gehele bestelbedrag en stuur je een of meerdere artikelen retour, dan ontvang je een cadeaukaart van De Rode Winkel ter waarde van de geretourneerde artikelen.

De retourkosten (€7) wordt achteraf verrekend. Als jij een retour wil ruilen, dan betaal jij geen retourkosten. Ook als de nieuwe order de €75 is. 

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?