levis Vintage Clothing is de vintage lijn van levi’s en brengt ieder seizoen een aantal replica’s van exemplaren uit het archief.

Levi’s Vintage Clothing

Levi’s opgericht in 1853 heeft een lange geschiedenis en ook een archief waar de lange geschiedenis gedocumenteerd is. Levis Vintage Clothing is de vintage lijn van Levi’s en brengt ieder seizoen een aantal replica’s van exemplaren uit het archief. Dit proces van produceren is zeer intensief en is echt voor liefhebbers. Iedere collectie is geïnspireerd op archief stukken en op een bepaalde tijdsgeest. LVC wordt in een beperkt aantal winkels verkocht en De Rode Winkel is daar een van.

In De Rode Winkel liggen in ieder geval de 501 1937, 501 1944, 501 1954 en 505 1967. Daarnaast zijn er een aantal exclusieve items als het denim jacket, triple pleated blouse en sportswear T-shirts.

In de collectie voor dames van levi’s Vintage Clothing is de 701 altijd onderdeel, bekend van Marilyn Monroe, zowel in de ongewassen als gewassen uitvoering. Deze collectie wordt aangevuld met exclusieve items zoals een 505 of replica’s van een 701.

Levi’s founded in 1853 has a long history and also an archive where the long history is documented. Levis Vintage Clothing is the vintage line of Levi’s and brings a number of replicas of items from the archive every season. This production process is very intensive and is really for enthusiasts. Each collection is inspired by archive items and a certain zeitgeist. LVC is sold in a limited number of stores and De Rode Winkel is one of them. In any case, De Rode Winkel has 501 1937, 501 1944, 501 1954 and 505 1967. There are also a number of exclusive items such as the denim jacket, triple pleated blouse and sportswear T-shirts.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?