De duurzaam geproduceerde kleding van The GoodPeople past precies in de collectie van De Rode Winkel in Utrecht.

The GoodPeople

The GoodPeople in Utrecht is levendig, zelfverzekerd, imperfect, scherp, zelfbewust, eerlijk en hebben oog voor details. Het past precies in de collectie van De Rode Winkel in Utrecht.

The GoodPeople is trots op hun successen en het karakter dat ze zijn. Zij hebben niet alleen grote belangstelling voor hoe de producten worden gemaakt, maar ook voor de werkomstandigheden van de mensen die de producten maken. Met trost producten ze in Europa, voornamelijk in Portugal en Italië, door de modernste fabrikanten. Ze nemen hun verantwoordelijkheid voor het milieu en streven er voortdurend naar om de impact op het milieu te verminderen. Door de levensduur van producten te verlengen door tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit aan te bieden, zijn ze in staat de algehele impact te verkleinen.

In Utrecht is het kenmerkende cloud logo van The Goodpeople, zoals te zien op de kleding, vertegenwoordigt deze ultieme staat van vrijheid.

Hun favoriete uitspraak: “Freedom is making choices.”

The GoodPeople in Utrecht are lively, confident, imperfect, sharp, self-aware, honest and have an eye for details. It fits perfectly in the collection of De Rode Winkel in Utrecht. The GoodPeople are proud of their successes and the character they are. They are not only very interested in how the products are made, but also in the working conditions of the people who make the products. They are proudly produced in Europe, mainly in Portugal and Italy, by the most modern manufacturers. Their responsibility take for the environment and constantly strive to reduce the impact on the environment. By extending the life of products by offering timeless, high quality designs, they are able to reduce the overall impact. In Utrecht, The Goodpeople’s signature cloud logo, as seen on the clothing, represents this ultimate state of freedom.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?