Benzak Denim Developers

Benzak Denim Developers is opgericht door Lennaert Nijgh. Lennaert is een pure denimhead. Zijn passie en liefde voor denim komt terug in zijn merk. Lennaert is zeer betrokken bij zijn klanten. Voor elk detail en elk stiksel is een reden. Benzak Denim Developers staat voor kwaliteit en functioneel design.

Lennaert probeert tijdloze producten te maken met zeer hoge kwaliteit voor een goede prijs. Door tijdloze producten te maken van goede kwaliteit laat Benzak zien dat zij ook op het gebied van duurzaamheid betrokken zijn. Benzak Denim Developers is een spijkerbroeken merk waar kwaliteit en functioneel design in een hoog vaandel staan.

In De Rode Winkel in Utrecht voeren wij twee lijnen van het merk: Benzak Denim Developers (made in Japan) en Benzak – European Made.
Benzak Denim Developers presenteert de liefde en de passie voor de Japanse denim en vakmanschap in combinatie met Europese fits. De spijkerbroeken zijn gesneden en afgewerkt in Japan, gemaakt van de beste Japanse selvedge denim. Elk detail heeft zijn eigen functie en doel, want zonder zo doet het geen concessies aan de kwaliteit en ontwerp.

Benzak European Made

Benzak European Made is in het leven geroepen, zodat hoogwaardige tijdloze producten te ontwikkelen zonder dure details. De nadruk ligt op, goede pasvormen, kwalitatief hoogwaardige stoffen en strakke constructies. De stoffen zijn afkomstige vanuit de gehele wereld, zodat de gehele lijn wordt gesneden en genaaid in kleine ateliers in Portugal. Alles dicht bij huis, want zo is het ondersteund door Europese werknemers. Daardoor kan Benzak met trots zeggen dat deze lijn in Europa gemaakt is.

BDD Anatomie
Benzak is een merk dat zich richt op het product. Elk detail is er voor een reden en heeft zijn eigen doel. Dit kan een functionele, communicatieve, estetische, maar zelfs historische reden hebben.
Benzak vermijd nutteloze details, want het richt zich alleen op het nodige om de kwaliteit en consistentie hoog te houden. In de onderstaande afbeeldingen staat uitgelegd wat de redenen zijn van de details in de jeans.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?