Forét

Forét in Utrecht verkrijgbaar. Twee jeugdvrienden, Jeppe en Jesper, wilde in 2014 een merk beginnen dat de snelheid van deze tijd vertraagd. Geïnspireerd op offline gaan, het ontdekken van de wereld, oog voor detail en eenvoud de ontwerpen.

Zij dachten aan hun jeugd in de Deense binnenlanden. Ze beleefden samen veel avonturen buiten. Met deze gedachte werd Forét opgericht.
Forét studio zit in Kopenhagen. De visie van het bedrijf genieten van het leven, reflecteer als je offline gaat. De collecties bestaan uit producten gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen, er komen veel aardetinten in terug, een vleugje speelsheid. Terwijl de straatstijl en volwassenstijl met elkaar gecombineerd worden.

Forét geinspireert door het Franse woord Forêt, dat bos betekend. Er zit nu geen dakje meer op het de e, want Jeppe en Jesper vinden natuur belangrijk.

Forét moedigt iedereen in Utrecht aan om te vertragen en offline te gaan, zo kan iedereen nadenken over de impact die wij hebben op het milieu.
Het katoen komt voornamelijk van biologische plantages, met prioriteit.

Op dit moment wordt alles geproduceerd in Portugal, zoals daar smeedt Forét aan langdurige relaties met leveranciers en fabrikanten. Het merk zoekt partijen die dezelfde passie delen en de visie delen om het mileu te beschermen.

Zij maken producten min of meer tijdloos, geinterpereerd als vintage met een eigen stijl. De stijlen kunnen gemakkelijk gecombineerd worden. Het is de bedoeling dat je mooie herinnering heb aan de momenten dat je Forét kleding in Utrecht draagt.
Het merk werkt  hard aan nieuwe duurzame manieren van produceren. Stap voor stap het milieu sparen.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?