Nowadays

Maak kennis met NOWADAYS, een nieuw gezicht in de collectie van De Rode Winkel In Utrecht. NOWADAYS is een Duits merk dat al hun producten produceert in China, in de regio Shanghai. Het merk is begonnen met het zoeken van specialiseerde en toegewijde partners in het productieproces. Na een moeilijke zoektocht is het gelukt om samen met de partners het merk te bouwen. De teams in China en Duitsland werken nauw samen. Het resultaat is dat de fabrieken ongelofelijk goed begrijpen waar NOWADAYS voor staat.

Standaarden zijn voor iedereen verschillend, Zij zijn hier heel duidelijk in naar zijn partners. We willen goede producten, voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, geproduceerd in een goede omgeving. Zij kennen de partners waarmee ze samenwerken van A tot Z. Zij kennen de eigenaar, de mensen, en de plaats waar de producten worden geproduceerd.

Het lokale team van NOWADAYS bezoekt minimaal 10 keer per jaar de fabrieken waar de producten gemaakt worden. Het team uit Duitsland doet dit twee keer per jaar. Dit zorgt ervoor dat wij zeker weten dat er in de beste omstandigheden geproduceerd wordt waarbij het welzijn van de medewerkers op de eerste plaats staat.
Kortom, NOWADAYS is een merk dat perfect past bij de visie van De Rode Winkel.

WAT MAAKT NOWADAYS DAN?

Het merk richt zich op knitwear, T-shirts en overhemden, maar in het voorjaar wordt de collectie verder uitgebreid met T-shirts en overhemden.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?