North84

De Rode Winkel in Utrecht en North84 zijn al jarenlang partners.

Het Nederlandse broekenmerk dat chino’s en broeken maakt van hoge kwaliteit voor de smart casual stijl. Een echte must have in de garderobe van iedere man.

De NORTH84 broek is gemakkelijk te dragen en comfortabel met een luxueuze uitstraling. Een perfecte vervanger voor uw klassieke pantalon onder een slim-fit blazer.

Alle chino’s bieden veelzijdigheid en eindeloze combinatiemogelijkheden. De broeken worden in Nederland ontworpen met een grote passie voor vakmanschap. Wij willen gewoon de mooiste broeken maken. Wij willen uw favoriete broek maken.

De broeken worden geproduceerd in Europa en daarmee voldoen we aan de Europese regelgeving. De gehele productie vindt plaats in Roemenië. De productiebedrijven zijn BSCI gecertificeerd en de wasserij heeft het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk. Daarnaast zijn de grondstoffen per broek afkomstig van onze weverijen in Italië, Duitsland, Turkije en Portugal. Op deze manier worden alle processen in eigen hand gehouden. Dit om zo de perfecte pasvorm van North84 te kunnen garanderen bij De Rode winkel In Utrecht.

 

De Rode Winkel in Utrecht und North84 sind seit vielen Jahren Partner.

Die niederländische NORTH84 ist eine Hosenmarke, die hochwertige Chinos und Hosen für den Smart-Casual-Stil herstellt. Ein echtes Muss in der Garderobe eines jeden Mannes.

Die NORTH84-Hose ist einfach zu tragen und bequem mit einem luxuriösen Look. Ein perfekter Ersatz für Ihre klassische Hose unter einem schmal geschnittenen Blazer.

Alle Chinos bieten Vielseitigkeit und endlose Kombinationsmöglichkeiten. NORTH84-Hosen werden in den Niederlanden mit großer Leidenschaft für Handwerkskunst entworfen. Wir wollen einfach die schönsten Hosen machen. Wir möchten Ihre Lieblingshose herstellen.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?