Maison De Paris in Utrecht bij De Rode Winkel is een premium duurzame denim voor dames. De bootcut jeans en skinny jeans met stretch en comfort zijn gemaakt van gerecycled en duurzaam materialen. De gehele collectie van Maison De Paris bij ons in Utrecht is GOTS gecertificeerde met biologische kwaliteiten en REPREVE gerecyclede vezels. De stiksels op de achterzak vormen de rivier de Seine. Aan het einde van de rivier vindt je het eiland Ile de Paris met het liefdeshart. Aan de binnenkant van de zak zit een kaart van Parijs. 

Maison De Paris

Maison De Paris in Utrecht bij De Rode Winkel is een premium duurzame denim voor dames. Bootcut jeans en skinny jeans met stretch en comfort zijn gemaakt van gerecycled en duurzaam materialen. De gehele collectie van Maison De Paris bij ons in Utrecht is GOTS gecertificeerde met biologische kwaliteiten en REPREVE gerecyclede vezels. De stiksels op de achterzak vormen de rivier de Seine. Aan het einde van de rivier vindt je het eiland Ile de Paris met het liefdeshart. Aan de binnenkant van de zak zit een kaart van Parijs.

Maison De Paris in Utrecht at De Rode Winkel is a premium sustainable denim for women. Bootcut jeans and skinny jeans with stretch and comfort are made from recycled and sustainable materials. The entire collection with us in Utrecht is GOTS certified with organic qualities and REPREVE recycled fibers. The stitching on the back pocket represents the River Seine. At the end of the river you will find the island of Ile de Paris with the love heart. On the inside of the pocket is a map of Paris.

Maison De Paris en Utrecht en De Rode Winkel es una mezclilla sostenible premium para mujeres. Los jeans bootcut y los jeans ajustados con elasticidad y comodidad están hechos de materiales reciclados y sostenibles. Toda la colección con nosotros en Utrecht tiene certificación GOTS con calidades orgánicas y fibras recicladas REPREVE. La costura en el bolsillo trasero representa el río Sena. Al final del río encontrarás la isla de Ile de Paris con el corazón del amor. En el interior del bolsillo hay un mapa de París.

 

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?