Armedangels

Vanaf juli 2022 vind je Armed Angels bij ons in de collectie. Armed Angels is een van de snelst groeiende duurzame merken in Nederland. Voor ons en Armed Angels is duurzaam ondernemen geen trend maar een overtuiging en verantwoordelijkheid vanuit basis.

Naast een groot aanbod duurzame jeans van Kuyichi, Nudie Jeans, MUD Jeans, Neuw Denim en meer voegen wij dus nu ook Armedangels toe.

Armedangels beschrijft zelf waarom zij zijn wie ze zijn:

Tijdloos design in plaats van fast fashion, duurzame en hernieuwbare materialen in plaats van goedkope massaproducten. Eerlijke productie in plaats van loonslavernij. Iedereen heeft de keus.

Fair & Eco

Waarom staan de begrippen ‘fair & eco’ voor veel mensen haaks op ‘modern & mooi’? Voor ons is dat geen vraag, maar een uitdaging. Wij houden van mooie producten en een duurzaam, modern design. In plaats van trends achterna te lopen, kiezen wij voor tijdloze mode. In plaats van minderwaardige massaproductie vind je bij ons hoogwaardige kwaliteit en duurzame collecties. Wij maken zonder veel ophef eerlijke & faire producten.

Als het maar snel en goedkoop is. De fastfashion-industrie boomt, loonslavernij is nog steeds een dagelijkse realiteit. Daarmee ook het gebruik van genetische manipulatie, pesticiden, zenuwgif en een enorm waterverbruik. Wij zijn klaar met de onverschilligheid en het gebrek aan respect waarmee ons milieu wordt behandeld. Voor ons is bio geen trend, maar een overtuiging en is verantwoordelijkheid voor milieu geen optie, maar must. Daarom kiezen wij voor hernieuwbare grondstoffen en gerecyclede & regeneratieve materialen.

Milieu

Wij willen dat geen enkel product van ARMEDANGELS een gevaar vormt voor het milieu of de mensen die het maken, benadeelt. Daarom gebruiken we niet alleen duurzame materialen, maar zetten we ons ook in voor eerlijke arbeidsomstandigheden en een eerlijk loon voor de mensen die deel uitmaken van ARMEDANGELS. Het maakt niet uit of je een katoenboer/-boerin uit India bent, een naaier/naaister uit Turkije of een IT-er uit Keulen.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?