Carhartt WIP

Carhartt WIP bij De Rode Winkel in Utrecht. Beide bedrijven zijn familiebedrijven met gedeelde waardes.

De eerste producten die werden gemaakt door Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen.
Carhartt heeft de lijn van deze traditionele bovenkleding en de werkkleding. Dit biedt nu een verscheidenheid aan kenmerkende eigenschappen. Premium stoffen, robuuste constructies, maar ook comfortabele pasvormen en details. Drievoudig gestikte hoofdnaden, en royale functionele zakken.
Carhartt is trots om een verscheidenheid aan harde werkers te mogen helpen, maar ook te beschermen binnen vele sectoren. De bouw en productie, inclusief agrariërs, veeboeren en outdoor-liefhebbers.
Tegenwoordig wordt Carhartt vanuit Carhartt WIP in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers. Dit merk wordt vaak gecombineerd met Stussy, Obey en Olaf Hussein. Ook Arte Antwerp, Daily Paper, New Amsterdam en Samsoe Samsoe.

“CARHARTT GOODS ARE NOT CHEAP FROM THE DOLLARS AND CENTS POINT OF VIEW. WHEN WEAR, SERVICE, AND SATISFACTION ARE TAKEN INTO CONSIDERATION, THEY ARE INDEED THE BEST VALUE IN THE WORLD.” – Hamilton Carhartt

Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt.
Tegenwoordig is het bedrijf nog steeds in handen van de Carhartt-familie. Om ervoor te zorgen dat de missie van de oprichter wordt doorgevoerd in ieder kledingstuk dat wordt geproduceerd.

Al 125 jaar lang levert Carhartt de beste duurzame kleding, die de zuurverdiende dollars van hardwerkende Amerikanen respecteert. Bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder de ervaren vakmensen en ambachtslieden van de VS.

Shop dus nu in de winkel en online de beste collectie van Carhartt WIP in Utrecht bij De Rode Winkel.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?