Van Harper

Een zonnige wandeling langs het strand. De belangrijke presentatie op je werk. Voor een borrel met je vrienden. Voor een first-date-diner én voor die knotsgekke avond in de bar. VAN HARPER is hét shirt to shine. Smaakvol, duurzaam, van hoge kwaliteit en super stylish!

VAN HARPER focust zich op het produceren van kwalitatieve en duurzame overhemden. Een essentieel kledingstuk voor iedere man. Het proces in de fabriek hebben de oprichters zelf mogen aanschouwen. Zij kunnen iedereen garanderen dat de shirts met de hoogste kwaliteitsstandaard, met veel liefde en in perfecte werkomstandigheden worden gemaakt. VAN HARPER loopt over van ambitie om een zo breed en duurzaam mogelijk spectrum aan shirts te brengen. Het werkt met 100% biologisch en GOTS gecertificeerd katoen. Een deel van haar opbrengsten besteed aan het groener maken van onze planeet door het aanplanten van bomen

Van Harper richt zich op een eenvoudig, maar krachtig ontwerp om tijdloze producten van topkwaliteit te creëren. Ze zijn trots op hun duurzame benadering, namelijk om 100% van onze collecties in Europa te produceren. Ze gebruiken meest duurzame stoffen gebruiken en planten samen bomen, zodat de impact op de planeet te verminderen.

Mileu

De mode-industrie is na olie een van de meest vervuilende industrieën ter wereld. Het is goed voor 10% van de CO2-uitstoot van de mensheid, 85% van al het textiel gaat elk jaar verloren en 90% van het afvalwater in ontwikkelingslanden wordt ongezuiverd in rivieren geloosd. Hun verklaring: Wij zijn geen modebedrijf, betekent dat ze niet zoals andere modebedrijven zijn, gedreven door winst ten koste van alles. hun drive is om het meest duurzame kledingmerk te creëren.

Het meest duurzame materiaal die beschikbaar is gebruiken zij, daardoor stimuleren hun partners tot innovaties om de impact op de planeet te blijven verminderen. Ze besteden 1% van hun omzet aan het planten van bomen. Bos is een noodzaak voor de biodiversiteit, maar ook en om de planeet af te koelen.

Lokaal produceren

In lokaal produceren geloven zij. Niet alleen om lokale gemeenschappen te ondersteunen, maar ook om de afstand te verkleinen die hun producten moeten afleggen voordat ze bij u aankomen. Ze selecteren hun partners op basis van gemeenschappelijke waarden van hoge kwaliteitsnormen, maar ook goede arbeidsomstandigheden en milieubewustzijn. Ze werken nauw samen met partners aan innovaties om hun voetafdruk steeds kleiner te maken. De huidige fabrieken staan ​​in Portugal, Italië, ook in Roemenië.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?