Denham The Jeanmaker

Vanuit liefhebberij voor denim opgericht door Jason Denham in 2008. Jason Denham wilde de jeans wereld nieuw leven in blazen. Dat lukte aardig want Denham werd bekend om zijn perfecte pasvormen, mooiste stretch kwaliteiten en wassingen.

De slogan van Denham The truth is in the Details, laat zien dat Denham zich richt op details en de waarheid. Dit wordt gedaan door een jong team van ontwerpers. De details is wat Denham anders maakt als anderen en dat is waarom Denham Jeans, Denham is.

Denham groeit en De Rode Winkel in Utrecht is een van de partners waar Denham jeans al jaren lang zaken mee doet. De Rode Winkel Utrecht was een van de eerste partners van Denham The Jeanmaker.

In de collectie voor heren zijn de Bolt (skinny), York(tapered) de Razor (Slim fit) de bekende fits. Deze twee fits zijn er in verschillende kleuren en wassingen. Daarnaast is de zachte knuffeltrui onderdeel van de collectie. Deze is altijd in zwart, donkerblauw en grijs. In per seizoen wordt deze aangevuld met seizoen kleuren.

De spijkerbroeken van Denham voor dames zijn vrouwelijk en sexy. De mooie stretchkwaliteiten zijn comfortabel en sluiten mooi aan. De fits van Denham jeans die standaard in de collectie zitten zijn de Spray (super skinny), Sharp (skinny), Needle (high super skinny), Farrah(Flared), Monroe (boyfriend fit) en ieder seizoen perfecte aanvullingen bij deze fits. Deze fits zijn er in verschillende kleuren en wassingen.

Denham maakt sinds 2019 ook een hele mooie en succesvolle dames jeans collectie. Perfecte basics items zoals shirts, rokken en dresses aangevuld met mooie items die bij het seizoen horen.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?