Wrangler jeans heeft een lange geschiedenis sinds eind van de 19e eeuw. Wrangler Jeans wordt gezien als meest betrouwbare Western jeans

Wrangler Jeans

Wrangler jeans heeft een lange geschiedenis sinds eind van de 19e eeuw. In 1947 had Wrangler een echte doorbraak en wordt gezien als meest betrouwbare Western jeans. Wrangler is een merk dat betrouwbaar is, mee gaat met de trend en haar huidige klantengroep niet kwijtraakt.

De Rode Winkel heeft jeans van Wrangler voor heren. De Wrangler Arizona en de Wrangler Texas, Wrangler Texas Slim zijn standaard onderdeel van de collectie. Deze fits zijn recht gesneden en hebben een rits. Het zijn echte klassiekers in het jeansassortiment van De Rode Winkel.

Naast de klassiekers heeft De Rode Winkel ook seizoensgebonden collecties. Deze collecties hebben een jonge uitstraling ideaal voor het festivalseizoen.

Voor dames heeft ieder seizoen een super toffe collectie van Wrangler. De collecties zijn sportief jong en spelen in op het seizoen. In de winterse collecties zijn het T-shirts en sweaters, de zomercollectie bestaat uit items zodat je klaar bent voor het festivalseizoen en overal opvalt.

Wrangler jeans have a long history since the late 19th century. In 1947 they had a real breakthrough and is seen as the most reliable Western jeans. They are a brand that is reliable, keeps up with the trend and does not lose its current customer base. De Rode Winkel has jeans from Wrangler for men. The Wrangler Arizona and the Wrangler Texas, Wrangler Texas Slim are standard part of the collection. These fits are cut straight and have a zipper. They are true classics in the De Rode Winkel jeans range.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?