Jeanstips video: high waist jeans voor dames

In de volgende aflevering van Jeanstips vertelt Pauline Broekman meer over de High Waist jeans voor dames. De High Waist jeans is de populairste en meest gevraagde taille hoogte van dit moment. Daarom maakt Pauline u wegwijs tussen alle verschillende kleuren en modellen, fits en merken.

De jeans met een hoge taille waar verreweg de meeste vraag naar is, is de 721 van Levi’s. Deze fit zit hoog in de taille, nog net onder de navel, waardoor deze nog lekker zit als je met deze broek aan gaat zitten. De achterzakken zijn mooi gepositioneerd op de billen waardoor u wat rondere billen krijgt. Een fit die aansluit wat vrouwen op dit moment willen. 

 

Deze jeans is ook nog verkrijgbaar in een versie waar de pijp nog iets smaller is, namelijk de Levi’s 720. Deze broeken hebben wij in een scala aan kleuren van licht tot donker, met veel stretch en met weinig stretch. Een andere goed fit is de 3301 High van G-Star. Als u wat vollere billen hebt is dit hele goede geschikte broek. Deze broek is in de pijp ook skinny en hebben wij verschillende kleuren. Wilt u de high waist nog iets hoger, waardoor u een plattere vorm krijgt. Dan gaat u eerder naar de Mile High Super skinny van Levi’s. 

 

Het is de allerhoogste Skinny fit in het assortiment. Een vergelijkbare tegenhanger hebben wij van Denham namelijke de Denham Needle. Wij hebben ook nog een aanbod in High Waist jeans in sustainable jeans. Dan komen wij uit bij de Carey van Kuyichi. Deze is vergelijkbaar met de Levi’s 721 en de G-Star 3301 High. De stof voelt stugger aan en deze kan u een aantal dagen achter elkaar dragen zonder deze te veel uitloopt. Al deze broeken hebben wij in verschillende kleurstellingen van denimblauw maar ook in grijs en zwart. Een zwarte High Waist skinny is een onmisbaar fit in de kast van een vrouw. Wij hopen dat u meer wegwijs bent in de verschillende High Waist skinny jeans uit ons assortiment. Wij zien u graag in De Rode Winkel. 

Het aanbod in verschillende maten van de High Waist skinny jeans loopt uit een. De meeste jeans zijn beschikbaar in de Lengtes 30, 32,34 en soms 36. De taille wijdte loopt van 24 tot en met 34. Specifieke lengte en breedte maten daar kunnen wij vaak aankomen bij onze leveranciers, wij bestellen dit natuurlijk vrijblijvend en graag voor u.

Spreek direct met een jeans expert!

Heb je een vraag, wij helpen je graag! Druk op de knop hier onder. 

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?