ONTMOET ONZE MODELLEN

Op onze website, in onze webshop en op onze social media zie je veel foto’s van mensen en van producten. Alle foto’s waar mensen op staan zijn medewerkers van ons familebedrijf. Ze werken in onze winkel of achter de schermen. Bij ons zijn er geen professionele modellen, maar echte mensen. Je kan ze zo in het echt ontmoeten in de winkel! Wij vinden het belangrijk om alle kleding die wij verkopen ook zelf te passen en te dragen. Zo weten wij zeker dat de kwaliteit, pasvorm en kleuren de juiste zijn.

Jeansmodel: Pien Broekman

ONTMOET PIEN BROEKMAN: 35 JAAR.

Al vanaf kleins af aan loopt zij door De Rode Winkel. Sinds 2017 is Pien mede-eigenaar van De Rode Winkel & Thom Broekman. 

Pien is verantwoordelijk voor het creatieve concept van beide winkels en de inkoop van de dames collectie bij De Rode Winkel. Pien is een bezig bij’tje en zie je niet veel stil zitten. In al die jaren heeft Pien duizenden spijkerbroeken in haar handen en aan gehad voor inkoop en voor de webshop. Door alle ervaring weet zij precies wat belangrijk is bij de inkoop van jeans en door het passen controleert ze de kwaliteit en pasvormen.

Sinds 2021 is Pien ook moeder van kleine Dré, het mannetje is regelmatig in de fotostudio te vinden. 

Pien draagt het liefst Lois Jeans en een basic top van mooie kwaliteit. Ze is ook echt fan van Neuw Denim.

Pien is, 99% van alle dames jeans die online staan, het model. Pien is 1.81m lang, 67 kg en draagt jeansmaat 28/34.

Jeansmodel: Daan Broekman

ONTMOET DAAN BROEKMAN: 31 JAAR.

Het broertje van Pien. Ook hij is sinds 2017 samen met Pien mede-eigenaar van De Rode Winkel & Thom Broekman. 

Hij is verantwoordelijk voor de omni-channel ontwikkeling, inkoop van de herencollectie en personeelsmanagement. 

Door alle items zelf aan te trekken weet Daan exact wat hij inkoopt en welke keuzes hij moet maken. 

Hij zet veel producten zelf online, zowel foto’s als veel omschrijvingen typt hij zelf.  Dus vrijwel elke typefout komt uit zijn eigen vingers.

Daan is, van alle heren broeken die online staan, het model.

Daan draagt het liefst een mooie dry denim, soms zien we hem in kostuum voorbij komen. 

Daan is 1.81m lang, 73 kg en draagt jeansmaat 31/32 en tops maat M.

model: Josine

ONTMOET JOSINE: 26 JAAR.

Josine werkt sinds 2019 als parttime verkoopmedewerkster in de winkel. 

De energieke en altijd vrolijke JoJo is altijd in voor een flauwe grap. Het is dan ook altijd een feestje om met Jossie in de studio te fotograferen.

De master studente commerciële communicatie heeft ons mooie stadsie Utrecht verruild voor Amsterdam maar komt altijd met veel plezier naar Utrecht voor ons, lief he 🙂

Jossie is fan van Co’Couture en Levi’s en heeft een compleet eigen style, what we like! Ze laat dan ook graag aan ons weten wanneer ze iets aan moet wat ze zelf noooooit zou kopen.

Sinds 2021 staat Josine model voor onze webshop en doet zij alle tops aan voor de dames. Josine is 170 lang, 60 kg en draagt jeansmaat 26/32 en tops maat S. In haar vrije tijd draagt ze het liefst M of L voor de oversized look.

Model: Justin

ONTMOET JUSTIN: 26 JAAR.

Werkt sinds april 2022 voor De Rode Winkel. 

Justin werkt fulltime als assistent manger bij De Rode Winkel, je vindt hem dus 5 dagen per week in onze winkel. 

Justin is een harde werker, maar blijft altijd lachen en is in voor een lolletje. Ons Juicy weet alles van zowel dames als heren jeans. 

Het liefst draagt hij wijde broeken en zijn favoriete merken zijn Nudie Jeans en Carhartt WIP.

Sinds begin 2023 staat Justin ook model voor ons en doet hij zijn favoriete merken aan. 

Justin is 1.77m lang, 77 kg, draagt jeansmaat 33/30 en tops op webshop in maat M en in zijn vrije tijd maat L voor de oversized look.

model: KOEN

ONTMOET KOEN: 25 JAAR.

Hiiii Koen!! Koen staat model voor de webshop en social media. Koen is ons enige model die niet in de winkel (heeft ge)werkt, maar door vriendschap bij ons in het team is gekomen. Ondanks dat hij niet in de winkel staat is hij er wel regelmatig te vinden voor nieuwe kleding of een kopje koffie 😉

Koen heeft een fulltime baan als accountmanager in Amsterdam, maar woont lekker dichtbij de winkel, middenin de binnenstad van Utrecht.

Sinds juni 2023 staat Koen bij ons model en is hij fan van de bovenkleding van ForétLes Deux, Edwin en Woodbird. Zo zie je hem op feestjes en op festivals.

Koen is 1.80m lang, 80 kg en draagt maat M voor de webshop, maar heeft ook wel eens een L aan voor de oversized style.

model: noa

ONTMOET NOA: 23 JAAR.

Een nieuw gezicht in onze webshop! Onze Noa-no werkt al een jaar bij De Rode Winkel als parttimer. Je treft haar sowieso in het weekend en op de koopavond op donderdag. En wanneer ze extra tijd heeft, komt ze extra in de winkel staan!

Noa zit in haar laatste fase van haar communicatie studie en woont al een ruime tijd gezellig in ons stadsie. Met vriendinnen zijn, avondje lekker stappen of gezellig met de collega’s aan de bar zitten: Noa is een echt gezelligsheidsdier en we zijn super blij met haar in ons modellenteam!

Noa draagt veel merken door elkaar heen. Een mooie Nudie of Neuw als jeans styled ze af met tops van Modström, Another Label of Carhartt WIP.

Noa is 1.77m, 60kg en draagt maat XS of S voor de webshop. Noa draagt maat 25 van jeans en heeft prachtige lange benen waardoor ze lengte 34 of 36 draagt.


Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?