Nieuwe Kinetic Balance Spijkerbroeken

Stijlvolle spijkerbroeken voor rolstoelgebruikers zijn lastig te vinden. Het belangrijkste is dat de broek goed zit, maar eigenlijk vinden we het ook belangrijk dat de broek er goed uit ziet. Kinetic Balance begreep dit en heeft perfecte jeans ontworpen voor rolstoelgebruikers. De één draagt de broek liever wat meer aangesloten, de ander liever wat losser. Daarom heeft Kinetic Balance twee fits ontworpen: een slim fit en een regular fit.

We hebben de nieuwe collectie van Kinetic Balance binnen! De jeans zijn 11,5 oz indigo denim en zijn gemaakt van 90% katoen, 6% polyester en 4% elastaan. Wat maakt deze jeans zo geschikt voor rolstoelgebruikers?

Waarom een kinetic balance spijkerbroek?

  1. De eerste, fijne eigenschap is dat de broeken dubbel stretch denim hebben. Hierdoor kan de broek alle kanten op stretchen. De rek in de lengte van de jeans vermindert wrijving op de huid. 
  2. De ovale vorm van de taille geeft de jeans een grotere ingang waardoor het makkelijker is om de broek aan- en uit te trekken.
  3. De gulp is zo laag mogelijk geplaatst. Wanneer de gulp open is, is er dus meer ruimte.
  4. De pijpen hebben een ‘vork’-pasvorm. Deze snit is gemaakt voor een houding waarbij de knieën dicht naast elkaar zijn en gebogen zijn.
  5. De zakken kunnen vanuit een zittende positie worden bereikt en gebruikt.
  6. Meer lengte aan de achterkant van de pijp zorgt ervoor dat onze jeans de enkels goed bedekken.
  7. De jeans wordt zo glad mogelijk gehouden op de achterkant om het zitcomfort te verhogen. Er zitten dus geen kontzakken op.
  8. Deze broek beschikt ook over een magnetische haak-en-lussluiting. De lus is van een zacht aanvoelend velours dat zachtjes opent en sluit.
Je vind de jeans van Kinetic Balance hieronder. De broeken zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar. Wil je op een rustig moment de jeans komen passen? Kom dan langs op maandag t/m woensdag, dat zijn de rustigere dagen. De openingstijden van de winkel vind je hier.

Spreek direct met een jeans expert!

Heb je een vraag, wij helpen je graag! Druk op de knop hier onder. 

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?