Naked & Famous Denim
Naked & Famous Denim en De Rode Winkel is een match made in heaven. Het Canadese familiebedrijf heeft dezelfde idealen als De Rode Winkel. Het bedrijf bestaat al langer, tot een aantal jaar geleden was Naked & Famous een productiebedrijf. Zij maakte spijkerbroeken voor grote ketens in Noord-Amerika, totdat grote Hollywood sterren zoals Victoria Beckham zich melde bij het bedrijf om een spijkerbroek te maken voor hun kledinglijn.
Dit schoot in het verkeerde keelgat bij de eigenaren want een spijkerbroek maken doe je niet zomaar. Er moet wel een verhaal zijn, zonder verhaal geen spijkerbroek. Het bedrijf besloot om het merk Naked & Famous Denim in het leven te roepen. Het was een middelvinger naar Hollywood. Geen Hollywoodsterren maar eigen productie.
Naked & Famous onderscheid zich op dit moment in gekkigheid. Ze maken van een spijkerbroek van 22oz, een broek met vulgare selvedge, wassen stoffen met rode wijn of zorgen dat een stof naar aardbei ruikt.
De Rode Winkel heeft Naked & Famous Denim toegevoegd aan het assortiment in april 2017. De jeans fits zijn zowel voor dames als voor heren. In de collectie zit de Weird Guy, Skinny Guy en Super Skinny Guy in verschillende wassingen en twee kleuren truckerjackets. Voor dames The Skinny de beste pasvorm.

Naked & Famous denim utrecht Naked and famous denim streetfighter Naked and famous denim streetfighter Naked and famous denim streetfighter Naked and famous denim streetfighter Naked and famous denim streetfighter Naked and Famouse Street Fighter Denim

Naked and Famous denim

Naked and Famous denim