Jacob Cohen Utrecht
Het Italiaanse jeansmerk Jacob Cohën bestaat sinds 1985. De zoon van op richter Nicola Bardelle, Tato Berdelle ontwikkelde in 2003 een totaal nieuwe strategie voor het merk. De focus werd voortaan gelegd op luxe. Hoogwaardige materialen, uitmuntende pasvormen en fijne handgemaakte details. De iconische jeans van Jacob Cohën kun je herkennen aan de zilveren knopen, gekleurde labels van paardenhaar en de zeer comfortabele pasvorm.
De Jacob Cohen jeans is een symbool geworden, een lifestyle en een nieuwe manier van het dragen van kleding en het gevoel van een spijkerbroek.
De collectie van Jacob Cohen biedt extreem comfortabele en stijlvolle spijkerbroeken. De luxe stoffen en afwerking zorgt ervoor dat Jacob Cohen een extra draagmoment heeft gecreëerd.
In het uitgebreide assortiment van De Rode Winkel ontbrak nog een merk als Jacob Cohen. In De Rode Winkel zoeken wij producten voor onze klanten, wij zien dat veel klanten een spijkerbroek dragen naar hun werk. Naast de gevestigde namen is Jacob Cohen een echte toegevoegde waarde in het assortiment voor onze klant.

Jacob Cohen Utrecht Jacob Cohen Utrecht Jacob Cohen Utrecht Jacob Cohen Utrecht