G-Star Utrecht
G-Star staat bekend om zijn innovatieve stijl. De Rode Winkel was de eerste klant van G-Star in 1989 en stond daarmee aan de basis van de groei van het merk. Anno 2018 zijn G-Star nog steeds partners van elkaar. G-Star RAW groeit na 30 jaar verder buiten de landsgrenzen.

G-Star maakt altijd collecties die geïnspireerd zijn op items uit het G-Star archief. Het archief dat gehuisvest is in het hoofdkantoor in Amsterdam. Echter is het altijd jeans gerelateerd, waardoor het past binnen de collectie van De Rode Winkel.

De Rode Winkel voert een breed assortiment van G-Star voor heren. G-Star voor heren is er van super slim fit tot loose fit. Ieder seizoen nieuwe stoffen, kleuren en wassingen. De 3301 slim is een broek die vrijwel iedere G-Star klant kent. Het assortiment wordt ieder seizoen uitgebreid met items die op dat moment op de trend zijn.

Het assortiment voor dames is bestaat standaard uit de Lynn, Midge Cody en Midge Saddle. Dit wordt aangevuld met nieuwe modellen zoals een D-constructed Lynn en een Lanc Straight.