Denham Jeans
Vanuit liefhebberij voor denim opgericht door Jason Denham in 2008. Jason Denham wilde de jeanswereld nieuw leven in blazen. Dat lukte aardig want Denham werd bekend om zijn perfecte pasvormen, mooiste stretch kwaliteiten en wassingen.
De slogan van Denham The truth is in the Details, laat zien dat Denham zich richt op details en de waarheid. Dit wordt gedaan door een jong team van ontwerpers. De details is wat Denham anders maakt als anderen en dat is waarom Denham Jeans, Denham is.
Denham groeit en De Rode Winkel is een van de partners waar Denham al jaren lang zaken mee doet.
In de collectie voor heren zijn de Bolt (skinny) en de Razor (Slim fit) de bekende fits. Deze twee fits zijn er in verschillende kleuren en wassingen. De collectie wordt aangevuld met fits als een Crop, Forge en Skin.
De spijkerbroeken van Denham voor dames zijn vrouwelijk en sexy. De mooie stretchkwaliteiten zijn comfortabel en sluiten mooi aan. De fits van Denham die standaard in de collectie zitten zijn de Spray (super skinny), Sharp (skinny), Needle (high super skinny) en de Monroe (boyfriend fit). Deze fits zijn er in verschillende kleuren en wassingen.
Daarnaast is de zachte knuffeltrui onderdeel van de collectie. Deze is altijd in zwart, donkerblauw en grijs. In per seizoen wordt deze aangevuld met seizoen kleuren.

 

Denham Utrecht Denham Utrecht Denham Utrecht denham utrecht Dry denim Utrecht Denham Utrecht Gstar Utrecht gstar utrecht Denham Utrecht Denham Utrecht Denham Utrecht Denham Utrecht Denham Utrecht Denham Utrecht Denham Utrecht Denham Utrecht Denham Utrecht