Megan wint de Epson Design Award!

Al bijna een jaar is Megan onze vaste kracht die broeken als de beste kan vermaken en inkorten. Na haar studie Fashion Design aan de HKU in juli te hebben afgerond, is zij fulltime bij ons in de winkel aan het werk als verkoper en coupeuse. Maar in haar vrije tijd werkt zij hard aan haar carrière als modeontwerpster en filmmaker.

Met een portfolio aan ontwerpen waar wij u tegen zeggen, is zij met haar afstudeerfilm ‘Het Cluster B Effect’ genomineerd voor 2 internationale fashion film festivals. Daarnaast was zij in oktober te vinden op de Dutch Design Week in Eindhoven. 

Met deze successen al op zak, was Megan ook nog eens genomineerd voor de Epson Design Awards 2022. Hiervoor heeft zij een nieuwe print ontworpen die op haar jurken zijn geprint, welke gepresenteerd zijn tijdens de show op dinsdag 15 november. Met aanwezigheid van een groot deel van ons team, heeft Megan de Espon Design Award gewonnen!! Zij wint een sublimatie printer waarmee zij haar eigen ontwerpen van prints op stoffen kan printen. Het was een spectaculaire show waarin de ontwerpen van Megan de show hebben gestolen. Wij zijn als team mega trots op deze prestatie die zij heeft geleverd en de prachtige designs die zij heeft ontworpen. 

En wat vind Megan hier zelf van? Lees hier haar reactie: “Met deze nieuwe printer in handen kan ik de collectie verder uitbreiden. Na het afronden van mijn studie is de sublimatie printer hetgeen wat ik het meest miste, nu kan ik eindeloos printen! Zo kan ik nog meer persoonlijke verhalen vertellen en die vertalen naar mode en film. Met die magische combinatie werk ik eraan om internationaal door te breken!”.

We hopen snel meer van haar te zien en te kunnen delen. Megan, gefeliciteerd namens het hele Rode Winkel team. 

Fotograaf: Quincy West

Spreek direct met een jeans expert!

Heb je een vraag, wij helpen je graag! Druk op de knop hier onder. 

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?