Jeans onder de €100

”Jullie verkopen alleen dure merk spijkerbroeken” horen wij nog wel eens voorbij komen. Voor een goede (duurzame) spijkerbroek moet je tegenwoordig je portemonnee wat meer trekken, maar hier krijg je een kwalitatieve spijkerbroek voor terug. Eentje die wel wat jaren mee gaat. Een Nudie Jeans biedt een free repair forever service, wat inhoudt dat je jouw spijkerbroek van Nudie Jeans altijd kan laten repareren bij ons in de winkel. Hierdoor verleng je de levensduur van je spijkerbroek en dat is op den duur de goedkoopste spijkerbroek die je kan hebben.

Naast tips die wij kunnen geven over een duurzamere garderobe, hebben wij ook de beste merkjeans onder de €100,- voor je verzameld. Een hippe spijkerbroek hoeft niet heel duur te zijn, zolang die maar van goede kwaliteit is.

1. Abrand Jeans

De jeans van Abrand zijn kwalitatieve spijkerbroeken, die er tof uit zien en stijlvolle authentieke wassingen hebben. Er zitten geen franjes of onnodige bullshit aan de jeans. Bij Abrand creëren ze kwaliteitsdenim die lang mee gaan. De beste jeans voor heren van Abrand zijn de 90s relaxed: een straight jeans voor heren. En een slim fit jeans in een lichte wassing.

Voor dames zijn er meerdere modellen dit seizoen, van high waist jeans tot aan low waist jeans, een straight jeans of een slim fit jeans. Een trend in jeans die weer terug komt zijn midwaist jeans met een rechte pijp. Abrand heeft deze jeans gemaakt in de 95 Mid straight in mooie authentieke wassingen.

2. Woodbird

Al een tijdje liggen de heren spijkerbroeken van het merk Woodbird in de winkel, maar sinds kort hebben wij hier de dames spijkerbroeken van dit merk aan toegevoegd. De jeans van Woodbird zijn betaalbaar en zien er goed uit. Voor heren hebben we één goede straight jeans: de Doc in diverse wassingen en kleuren. Een kwalitatief goede spijkerbroek voor €99,95.

De nieuwe jeans van Woodbird voor dames zijn high waist jeans met een rechte pijp. We hebben twee modellen toegevoegd, namelijk de Maria: een high waist straight leg. En de Carla: een mid waist jeans met een wide leg. Beide modellen gaan mee in de trend van high waisted 90s relaxed jeans.

3. G-STAR

Wij doen al sinds de oprichting van G-Star broeken verkopen van dit prachtige Nederlandse merk. De spijkerbroeken van G-Star variëren qua prijs per model en materiaal. De spijkerbroeken van G-Star zijn al jaren favoriet bij onze klanten. 

De G-Star 3301 slim fit en revend skinny voor heren en de G-star Lynn Skinny en 3301 high skinny voor dames zijn jeans die  altijd in de collectie zijn. Deze jeans zijn de basis voor onze klanten in hun kledingkast. Weinig poespas en dus ook betaalbaar voor een mooie merkjeans.

4. Lee

Lee is één van de oude vertrouwde denimmerken die we kennen. Ze blijven dicht bij zichzelf en zijn daarom consistent in hun modellen en wassingen. Het is een toegankelijk merk met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor heren is de Lee Brooklyn straight leg een klassieker die door jong en oud gedragen kan worden. Voor dames hebben we alleen een high rise flaire (Lee Breeze) in het assortiment. Een goede hoge flared jeans in diverse wassingen.

5. Maison de Paris

Last but not least: Maison de Paris. Jeans voor dames die comfortabel zitten en die we in veel maten op voorraad hebben. Van een flared jeans tot aan een slim fit jeans, in verschillende wassingen. In ons assortiment hebben wij de Nicole en de Faye.

Spreek direct met een jeans expert!

Heb je een vraag, wij helpen je graag! Druk op de knop hier onder. 

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?