De beste winterjassen voor heren van 2022

Als je in de ochtend naar buiten gaat voelt het alweer fris aan. 

Na een fikse regenbui is het direct waterkoud. Je wil natuurlijk niet dat je perfect gestylde outfit nat wordt na een fietstocht door de regen. 

Wij zijn inmiddels ervaringsdeskundige op het gebied van de beste winterjassen. 

Wij zorgen dat jij de perfecte winterjas vindt! In dit artikel zie en lees je alle informatie die je nodig hebt.

Dit zijn de beste winterjassen voor heren van 2022.

KRAKATAU WEAR

Dit Europese jassenmerk is een steeds bekendere naam en maakt al jaren technische winterjassen met mooie details waar zelfs jij niet over hebt nagedacht.

Let op deze jassen zijn populair dus als je te lang wacht is er geen voorraad meer. De afgelopen jaren hebben wij veel mensen moeten teleurstellen.

Dit jaar zijn wij misschien nog wel enthousiaster over de collectie van het merk dat zich ontwikkeld heeft tot een van de beste jassenmerken die er zijn.

Krakatau is gespecialiseerd in jassen met technische kenmerken. De jassen beschermen je tegen regen, wind en de meest koude en winterse omstandigheden. Ook hebben ze altijd een echte Krakatau look: een combinatie van streetwear en techwear, goed ontworpen functionele stijlen van puffer tot parka. Bekijk ons volledige aanbod Krakatau jassen hier.

KRAKATAU WATERPROOF SOFTSHELL JACKET NM38-52 MOOG URBAN CHIC

Deze jas is perfect als het nog niet heel erg koud is maar wel regenachtig. Deze jas is zacht, waterdicht en heeft functionele zakken. Deze jas kan een fikse regenbui hebben.
Het Waterproof softshell jacket NM38-52 Moog in Urban Chiq van Krakatau is een lichtgewicht jas MOOG die is gemaakt van elastische softshell stof gelamineerd met waterdicht membraan en de binnenkant gemaakt van zachte fleece stof. Het heeft een capuchon, 3 zakken en een trekkoordsysteem. 

TECHNICAL PARKA QM374 DSUP DARK GREEN, URBAN CHIQ EN BLACK

De Technical Parka QM374 DSUP van Krakatau Wear is verkrijgbaar in de kleuren Urban Chic, Dark Green en Black. Deze jas zit al een aantal jaar in de collectie en is een echte besteller.

Dit is een waterdichte herenparka met experimentele technologieën: voorzien van thermo-mesh voering, waardoor het microklimaat in de jas beter kan worden gereguleerd, en versterkt met metalen draad voor extra thermisch effect in het gebied van de belangrijkste organen.

 Ieder jaar veranderd de QM code. IN 2020 was dit QM269 en in 2021 was dit de QW319. 

 

Verkoopprijs: 369,95 eur

LINER PARKA QM375 PLANCK DARK GREEN

De Liner parka QM375 Planck is verkrijgbaar in de kleuren Dark Green. Deze jas zit al een aantal jaar in de collectie en is een favoriet van vele door zijn vele functionaliteiten. Het zijn eigenlijk 3 jassen in 1.

Waterdichte parka met transformeerbare functionaliteit, gemaakt van zacht 3L-materiaal gelamineerd met membraan, voorzien van uitneembare binnenjas, zijopeningen en veel zakken.

 Ieder jaar veranderd de QM code. IN 2020 was dit QM273en in 2021 was dit de QM341. 

Verkoopprijs: 399,95 euro

TECHNICAL FABRIC SHORT JACKET QM376 WERYK IN DARK GREEN EN NAVY

De Technical Fabric short Jacket QM376 Weryk van Krakata is een gemaakt van zachte 3L stof met hoge dampdoorlaatbaarheid en 30 000 mm waterdichtheidsindex. Het heeft grote ventilatieopeningen om lichaamswarmte te verminderen, evenals een wind/sneeuwvanger en een slimme zak op de mouw. Het is perfect voor buitenactiviteiten en kan ook worden gebruikt voor wandeltochten en wintersport. De stijl is vernoemd naar astrofysicus Robert Weryk.

Eigenlijk is dit de korte variant van de QM374 alleen met een meer technische uitvoering.

 Ieder jaar veranderd de QM code. IN 2021 was dit de QM300. 

Verkoopprijs: 399,95 euro

TECHNICAL FABRIC SHORT JACKET QM414 WERYK IN DARK GREEN EN NAVY

De Krakatau Wear Aitken Long Puffer Coat QM414-1 in black is een dons puffer met een koudebescherming tot -30°С. Het is gebaseerd op functionele isolatie die een mix is van natuurlijk eendendons gecombineerd met kleine cocons van gerecycled plastic materiaal. De jas heeft een diepe capuchon met winddichte hoge nekbescherming, zijsplitten met rits voor gemakkelijke toegang tot de binnenzakken en binnenbanden om de jas over de schouders te dragen. 

Verkoopprijs: 599,95 euro

GOFRANCK Outerproofs

GOFRANCK OUTERPROOFS is een Amsterdams merk gespecialiseerd in waterdichte jassen en kleding. GOFRANCK, wat eerlijk betekent, is de basis van wie we zijn. We willen duurzaam worden en hebben dat bereikt met een aantal van onze materialen, biologisch afbreekbare isolatie en HET 5 JAAR CIRCULIERINGSPLAN. Door alleen te werken met gecertificeerde leveranciers kunnen we garanderen dat alle mensen die betrokken zijn bij het maken van onze bovenkleding onder veilige omstandigheden werken, een eerlijk loon krijgen en normale uren werken. Bewust kiezen betekent niet wegkijken, controleren of de omstandigheden worden gehandhaafd met jaarverslagen en weten dat wat je koopt er echt toe doet. Maar er is meer werk aan de winkel, dat we onderweg met u willen delen.

SHU CLOTHES

De geschiedenis van SHU begon met het idee om een kleurrijke regenjas te maken. In 2012 naaide Andrey Kravtsov, de oprichter van het merk, in een klein atelier in Sint-Petersburg de eerste honderd regenjassen met de hand, waarmee de basis werd gelegd voor alle toekomstige SHU-collecties. Veelzijdigheid, functionaliteit en eenvoud zijn sindsdien onze belangrijkste principes. De eerste regenjas werd verkocht op 1 april 2012 en deze dag wordt beschouwd als de verjaardag van SHU. De volgende tweeënhalf jaar deed Andrey alles zelf – naaien, zoeken naar de nodige materialen, marketing en promotie.

In 2014 verhuisde Andrey Kravtsov naar China en begon te zoeken naar mogelijkheden voor een nieuwe fase in de ontwikkeling van SHU. Het duurde bijna twee jaar om relaties met Chinese fabrieken aan te knopen en alle productieprocessen te organiseren. Tegenwoordig is de eigen studio van het merk gevestigd in Guangzhou, waar het SHU-team toezicht houdt op de creatie van de collecties. 

Spreek direct met een jeans expert!

Heb je een vraag, wij helpen je graag! Druk op de knop hier onder. 

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?