De beste kledingwinkels voor mannen in Utrecht

Een van onze kernpunten van stijlvolle kleding is dat het duurzaam en fair geproduceerd is en de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Utrecht is de beste winkelstad van Nederland. In Hoog Catharijne vind je de ketens bij elkaar en in het compacte centrum vind je lokale retailers. Van gezellige boetiekjes tot ambachtelijke bakkerijen en unieke koffiebars. Deze gepassioneerde ondernemers zetten zich in voor kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service. Daar word je met een glimlach verwelkomd en de kans krijgt om unieke producten te ontdekken. 

Niet alle mannen vinden het fijn om talloze winkels langs te lopen. Om het gemakkelijk te maken, hebben wij de beste kledingwinkels voor mannen in Utrecht op een rij gezet.

Thom broekman

Thom Broekman is dé herenmode zaak van Utrecht. Voor een compleet nieuwe garderobe slaag je hier gegarandeerd. Een kostuum geen probleem, een casual outfit net zo min. Je krijgt hier zelf een biertje bij het passen. De topmerken die zij verkopen: HUGO BOSS, Profuomo, Olymp, Jacob Cohen en Peuterey.

Deze winkel is een van de weinige lokale retailers in de grootste winkelstraat van Utrecht.

Cris mannen

CRIS heeft bijzondere merken. Deze merken worden geselecteerd op basis van verhaal en achtergrond. CRIS is gevestigd in het Domkwartier aan de Springweg. In deze winkel wordt je persoonlijk geholpen en vind je kleding die one of kind zijn.

NUKUHIVA Utrecht

Nukuhiva staat voor fair fashion & sustainable products. In deze winkel aan de Zadelstraat vind je een assortiment vol met duurzame producten. Merken als Kuyichi Jeans, Nudie Jeans, Knowledge Cotton en Veja zijn de standaard van deze winkel.

Herman Utrecht

Hermans op het Oudkerkhof is een unieke herenschoenen zaak sinds 1906. Van ranke Italiaanse leesten, hippe sneakers tot Engelse traditionals je vind het bij Hermens

Daen's

Daen’s is een uniek in zijn soort. Aan het stadhuisplein vind je een concept store met cafe en hotel. Bij Daen’s vind je merken die je niet overal ziet en wordt je persoonlijk geholpen. Deze lokale retailer weet je iedere keer weer te verrassen. 

De Rode Winkel

Onze eigen winkel mag natuurlijk niet ontbreken; De Rode Winkel is de grootste jeanswinkel van Utrecht. Op woensdagochtend geniet je van een stevige espresso en op zaterdagmiddag vloeit er bier. Naast jeans hebben wij meer… en slaagt je vriendin ook nog eens.

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?