Maak kennis met NOWADAYS, een nieuw gezicht in de collectie van De Rode Winkel. NOWADAYS is een Duits merk dat al hun producten produceert in China, in de regio Shanghai. Het merk is begonnen met het zoeken van specialiseerde en toegewijde partners in het productieproces. Na een moeilijke zoektocht is het gelukt om samen met de partners het merk te bouwen. De teams in China en Duitsland werken nauw samen. Het resultaat is dat de fabrieken ongelofelijk goed begrijpen waar NOWADAYS voor staat.

Standaarden zijn voor iedereen verschillend, NOWADAYS is hier heel duidelijk in naar zijn partners. We willen goede producten, voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, geproduceerd in een goede omgeving. NOWADAYS kent de parners waarmee ze samenwerken van A tot Z. Zij kennen de eigenaar, de mensen, en de plaats waar de producten worden geproduceerd.

Het lokale team van NOWADAYS bezoekt minimaal 10 keer per jaar de fabrieken waar de producten gemaakt worden. Het team uit Duitsland doet dit twee keer per jaar. Dit zorgt ervoor dat wij zeker weten dat er in de beste omstandigheden geproduceerd wordt waarbij het welzijn van de medewerkers op de eerste plaats staat.
Kortom, NOWADAYS is een merk dat perfect past bij de visie van De Rode Winkel.

WAT MAAKT NOWADAYS DAN?

Het merk richt zich op knitwear, T-shirts en overhemden. Kan jij geen genoeg krijgen van NOWADAYS? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! In het voorjaar wordt de collectie van NOWADAYS verder uitgebreid met T-shirts en overhemden.

Chat openen
Advies nodig?
De Rode Winkel WhatsApp
Vragen over een product? Stuur een appje en een van onze jeansadviseurs neemt contact met je op.