Om verschillende outfits te creëren heeft een vrouw meer nodig dan alleen een soort model, naast skinny of straight, is een flare jeans een essentieel item voor dames.
Met dit gegeven is Lois Jeans weer terug in De Rode Winkel. Lois Jeans werd opgericht in 1962, het Spaanse bedrijf was het eerste Europese jeansmerk. Lois Jeans werd bekend doordat het gedragen werd door mode iconen en muzikanten, al snel veroverde Lois Jeans het straatbeeld en de dansvloer.
In tegenstelling tot de gerenommeerde jeansmerken die zich in eerste instantie richtte op werkkleding, richtte Lois Jeans zich op fashion en een sexy uitstraling. Wat onderscheid Lois Jeans en wat willen alle vrouwen in een jeans? Gewoon mooie billen. Iets waar Lois Jeans altijd al voor heeft gestaan.
Lois Jeans en De Rode Winkel delen de mening dat een kledingstuk langere tijd moet meegaan en niet perse seizoensgebonden is. Lois Jeans streeft ernaar om collecties te maken die draagbaar zijn in elk soort klimaat en seizoen. Om onze samenwerking te vieren is het assortiment van Lois Jeans bij ons uitbreidt en staat Lois Jeans centraal in onze etalage en expositie.

Win een duurzame jeans

Laat weten wat je favoriete jeansmerk is, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een duurzame jeans! 

win een duurzame jeans
Consent
Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?