Carhartt WIP is terug bij De Rode Winkel in Utrecht. Beide bedrijven zijn familiebedrijven met gedeelde waardes.

De eerste producten die werden gemaakt door Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen.
Carhartt heeft de lijn van deze traditionele bovenkleding uitgebreid en de werkkleding biedt nu een verscheidenheid aan kenmerkende eigenschappen, zoals premium stoffen, robuuste constructies, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden, en royale functionele zakken.
Carhartt is trots om een verscheidenheid aan harde werkers te mogen helpen en beschermen binnen vele sectoren, waaronder de bouw en productie, inclusief agrariërs, veeboeren en outdoor-liefhebbers.
Tegenwoordig wordt Carhartt vanuit Carhartt WIP in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.

“CARHARTT GOODS ARE NOT CHEAP FROM THE DOLLARS AND CENTS POINT OF VIEW, BUT WHEN WEAR, SERVICE, AND SATISFACTION ARE TAKEN INTO CONSIDERATION, THEY ARE INDEED THE BEST VALUE IN THE WORLD.” – Hamilton Carhartt

 Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt.
Tegenwoordig is het bedrijf nog steeds in handen van de Carhartt-familie, om ervoor te zorgen dat de missie van de oprichter wordt doorgevoerd in ieder kledingstuk dat wordt geproduceerd.

Al 125 jaar lang levert Carhartt de beste duurzame kleding, die de zuurverdiende dollars van hardwerkende Amerikanen respecteert. Bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort, Carhartt werkkleding is een legende geworden onder de ervaren vakmensen en ambachtslieden van de VS.

Shop dus nu in de winkel en online de beste collectie van Carhartt WIP in Utrecht bij De Rode Winkel.

Win een duurzame jeans

Laat weten wat je favoriete jeansmerk is, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een duurzame jeans! 

win een duurzame jeans
Consent
Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?