Beste Heren Jeans voor mannen in 2024

Beste heren jeans voor mannen in 2024. Wij zijn echte jeansexperts en hebben voor mannen het grootste aanbod jeans van Europa. Graag geven wij een overzicht van de beste heren spijkerboeken voor mannen in 2024.

De Nudie Jeans Lean Dean is al jaren een bestseller van Nudie Jeans. Vele kennen deze pasvorm. Het is een slim tapered fit jeans. Deze jeans valt aan de lange kant en is populair bij jong en oud. Deze jeans is ook van L30 tot L36 beschikbaar. Ook al is de Nudie Jeans Lean Dean een kostbare jeans. Op alle aankopen van Nudie Jeans ontvang je leven lang gratis lang reparaties. 

De Kuyichi Jamie Slim is de perfecte slim fit jeans. Kuyichi noemt dit slim omdat deze slim op de bovenbenen valt en slim op de kuiten is. Door de pasvorm past deze perfect bij de Nederlandse man en zijn figuur. Deze jeans is in diverse kleuren beschikbaar en veel verschillende maten van L30 tot L38.

Denham fans kennen deze wel. De Denham Razor Slim is inmiddels een klassieker in jeansland. De Razor is beschikbaar in veel diverse kleuren zit altijd comfortabel dankzij de premium stretchkwaliteit. 

De Kuyichi Jim Regular Slim is de perfecte tapered fit jeans. Kuyichi noemt dit regular slim omdat deze regular op de bovenbenen valt en slim op de kuiten is. Door de pasvorm past deze perfect bij de Nederlandse man en zijn figuur. Deze jeans is in diverse kleuren beschikbaar en veel verschillende maten van L30 tot L38.

De Levi’s 501 is de klassieker onder de spijkerbroeken. Een jeans die iedereen in zijn kast moet hebben. De beste straight fit aller tijde een jeans die zijn waarde behoudt. 

De G-star 3301 slim is al jaren een van de best een meest verkochte slim fit jeans voor heren. Deze jeans is populair vanwege de perfect slim fit pasvorm. Geen ander merk kan deze verslaan. Daarnaast is deze slim fit jeans beschikbaar in veel kleuren en maten. Van L30 tot L40 en van taille 27 tot taille 40. 

De G-star 3301 Straight is net als de 3301 slim populair vanwege zijn goede pasvorm op de bovenbenen. Deze jeans heeft vrijwel dezelfde pasvorm op het topblock maar heeft een rechte pijp en een slim fit. Deze jeans is ook popualair vanwege het diverse aanbod in maten.

De Levi’s 502 is een jeans die steeds populairder wordt. Een broek die comfortabel zit op de bovenbenen en tapered op de schoenen valt. 

Een nieuwkomer in deze lijst is de Neuw Lou Slim. Neuw timmert in Zweden, Australie en Engeland al tijden aan de weg. Nu maakt het zijn doorbraak in Nederland. Ze maken echte jeans maar vaak wel met beetje comfort stretch. Je hebt echt een spijkerbroek. Daarnaast produceren zij met biologisch katoen en hebben zij verantwoord produceren en ondernemen geborgen in de kernwaarden van het bedrijf.

Spreek direct met een jeans expert!

Heb je een vraag, wij helpen je graag! Druk op de knop hier onder. 

Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?