Low waist jeans

Low-rise jeans: Low-rise jeans hebben een laag getailleerd ontwerp en vallen lager op de heupen, vaak onder de navel. Ze waren populair in de jaren 2000 en bieden een meer relaxte en casual look. Low-rise jeans zijn geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan een meer nonchalante pasvorm en willen pronken met hun heupen en heupbotten.

Low waist skinny jeans

Deze broeken zijn strak tot de enkel. Het is belangrijk dat je deze broeken een beetje strak koopt. Dit komt doordat katoen na het dragen vrijwel altijd een halve maat groter wordt. Dit gebeurt na ongeveer een paar uur tot een dag dragen.  

Denham Spray low waist skinny jeans

Dit merk van Nederlandse bodem maakt nu al meer dan 10 jaar kwaliteitsjeans voor mensen die voor echte premium jeans gaan. De spray is de low waist skinny fit van het merk. Ze staan bekend om hun details. Ze hebben mooie stretch stoffen en goede kontzakken. Kortom; de perfecte jeans!

De Denham Spray heeft een korte ritssluiting en super skinny fit. Deze jeans in in diverse kleuren beschikbaar.

Diesel Slandy en Diesel Slandy-low

Dit Italiaanse merk staat bekent om hun innoverende pasvormen en stoffen. De broeken hebben een zacht gevoel doordat er lyocell is toegevoegd. Dit is een sustainable vervanging voor polyester. Dit zorgt er ook voor dat de jeans niet te veel uitlopen en goed van kleur blijven. Dit model is skinny all the way met een lichte crop (valt iets korter). Het slandy low model is het laagste model dat we hebben.

Voor de kenners de Diesel Slandy Low is de opvolgster van de Diesel Skinzee Low.

G-Star Lynn

Het Nederlandse merk G-Star staat al jaren bekent om het Lynn model. Vrouwen die opgegroeit zijn met G-Star kennen de Lynn als geen ander. Het is een low/mid waist skinny de broek is iets hoger aan de achterkant dit zorgt ervoor dat de broek past bij veel figuren en je geen bouwvakkers décolleté krijgt. Ze komen in allerlei kleuren en smaken. Dit model komt ook in veel maten voor; van wat klein tot groot en van lang tot kort. Zoals we gewend zijn van het hele assortiment van G-Star!

Low waist straight fit jeans en low waist bootcut jeans

Straight fit jeans voor dames sluiten nog steeds aan op de bovenbenen naar ietsjes wijder van onder. Dit zorgt voor een klassieke nette look perfect voor naar kantoor of gewoon lekker voor thuis. 

Kuyichi Jeans Sara

Het merk uit ons eigen stadje. Dit biologische merk gebruikt alleen maar biologisch katoen en gebruikt wasmachines die 80% minder water gebruiken. Dit is natuurlijk erg sustainable. De stoffen van Kuyichi zijn over het algemeen met alleen katoen en en elesthan. Zonder polyester want dit is niet goed voor moeder planeet.

G-Star Midge Straight en G-Star Midge Bootcut

De Midge Straight en Midge Boot van G-Star staan al jaren bekend als het rechte en bootcut model van G-Star. Deze broeken hebben de klok verslagen en zullen altijd goed blijven. De broeken komen in goede stretchstoffen in een echte G-Star wassing. Deze broeken kan je herkennen aan de signate riemlussen aan de voorkant. Dit is tevens onze laagste straight fit.

Bekijk hieronder alle low en mid waist jeans

Dit zijn de beste jeans met een lagere taille hoogte.

Win een duurzame jeans

Laat weten wat je favoriete jeansmerk is, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een duurzame jeans! 

win een duurzame jeans
Consent
Start chat
CHAT MET ISABELLE
De Rode Winkel WhatsApp
Welkom bij de Rode Winkel! Waarmee kan ik helpen?