De Rode Winkel wint Story Telling Award 2018

Teamfoto De Rode Winkel

Op de Soul Salon in Amsterdam heeft De Rode Winkel de Story Telling Award in de categorie Denim gewonnen. In juli 2017 sleepte De Rode Winkel de Retail Excellence Award in de wacht.

De Story Telling Award was een spannende de race tussen 10 genomineerden retailers. In de eerste ronde maakte het publiek uit wie er naar de tweede ronde zou gaan. In de tweede ronde gaf een beoordeling van een mystery shopper en beoordeling van de jury bestaand uit retailexperts de doorslag. In het juryrapport komt naar voren dat het speciale concept, kennis, enthousiasme en het zijn van een one of a kind winkel de doorslag gaven.

Het winnen van deze prijs is een teken dat De Rode Winkel gewaardeerd worden door klanten en door retail experts, niet alleen op het gebied van service maar ook op het gebied van duurzaamheid.

Wij investeren veel in ons personeel, productkennis, persoonlijke groei en voeden het personeel op in het kader van duurzaamheid, hoe zorg je ervoor dat kleding langer mee gaat.

Wij zijn al langere tijd bezig met duurzaamheid, het aanbod in merken die duurzaamheid centraal hebben staan zijn groeit. Wij proberen klanten op te voeden, geven wasvoorschriften mee en verkopen niet alleen kleding maar repareren en vermaken kleding.

De Soul Salon is een sustainable modebeurs waar meer dan 100 merken zich presenteren. Dit was de tweede editie van de Soul Salon in de Gashouder dit jaar.