Nieuws

  • Categorie: Nieuws

De beste cadeaus voor mannen Wij zijn echte jeansspecialisten en als jeansspecialist werk je graag met kwalitatief goede producten. Een goed cadeau is onvergetelijk daarom hebben wij de beste cadeaus voor jou geselecteerd. Met deze cadeaus voor mannen kan je… Read more »

Lees meer
  • Categorie: Nieuws

De detailhandel verandert, je moet consumenten verwennen. Daarbij komt dat Utrecht zich in een razend tempo ontwikkelt tot een wereldstad. De Rode Winkel ziet dat de consument ook op andere tijden, dat de reguliere openingstijden, wil winkelen.  Veel werkenden willen… Read more »

Lees meer
  • Categorie: Events

Na een heerlijke zomer organiseert De Rode Winkel op vrijdag 8 september een knaller van een Backyard Party. Het wordt de eerste Backyard Party in de net verbouwde winkel. Dat De Rode Winkel feestjes kan rocken is bekend! Na This… Read more »

Lees meer
  • Categorie: Nieuws

De Rode Winkel heeft de Retail Excellence Award 2017 Juryprijs gewonnen. Dat is zondag 9 juli tijdens de uitreiking van de Dutch Retail Experience Awards 2017 in Amsterdam bekend gemaakt.

Lees meer
  • Categorie: Special Editions

Al sinds de introductie van de jeans in Europa in de jaren ’50 is Lee jeans nooit weg geweest uit De Rode Winkel. Wij vieren deze bijzondere relatie tussen De Rode Winkel en Lee Jeans met een speciale dry denim.

Lees meer
  • Categorie: Special Editions

Ter gelegenheid van het 180 jarige jubileum van De Rode Winkel hebben we de handen ineengeslagen met Nudie Jeans. Deze Grim Tim Dry Red Shop Selvage 13,5oz Japanese denim is in een gelimiteerde oplage van slechts 26 stuks verkrijgbaar.

Lees meer
  • Categorie: Exposities

In het kader van 100 Jaar de Stijl organiseren De Rode Winkel en ‘De Stijl in De Stad’ een expositie in De Rode Winkel.

Lees meer