De beste cadeaus voor vrouwen

Muts Le bonnet De Rode Winkel

De beste cadeaus voor vrouwen

Je kent ons vast wel. Die winkel met het grootste jeansaanbod van de wereld. Wij hebben niet alleen de perfecte spijkerbroek voor je maar ook de beste cadeaus voor vrouwen om de decembermaand door te komen. Wij hebben de beste cadeaus op een rijtje gezet.

1. Sieraden van The BoyscoutsCadeaus voor vrouwen The Boyscouts sieraden

The Boyscouts is een Nederlands sieraden merk, de collectie bestaat uit oorbellen, ringen, kettingen en armbanden. Alle stijlen zijn perfect met elkaar te combineren. Thema’s en items veranderen bij elke seizoen, maar wat nooit verandert, is het gebruik van hoogwaardige materialen. The Boyscouts werkt alleen met duurzaam zilver, fair-trade goud en lokale vakmensen.

De prijzen variëren van €21,95 voor een zilveren oorbel tot €230 voor een gouden ketting.

2. Sokken van RoyaltiesCadeaus voor vrouwen Foto sokken ROYALTIES

ROYALTIES wordt geproduceerd in Frankrijk door een bedrijf dat als sinds 1938 door dezelfde familie wordt gerund. Met behoud van enige exclusiviteit die wordt gewaardeerd door zijn klanten en die is geïnitieerd met betrekking tot kwaliteit en uniciteit.  Sokken zijn misschien wel het meest onderschatte kledingstuk door vrouwen. Wie wil nou geen matchende sokken bij haar outfit die je voeten ook nog eens warm houden.

De prijzen van Royalties zijn €12,95 en €14,95.

3. Mutsen en sjaals van Le BonnetCadeaus voor vrouwen Muts Le bonnet De Rode Winkel

Le Bonnet, born in P  aris, designed in Amsterdam. Zeker deze winter mag Le Bonnet niet ontbreken in je garderobe. De sjaals en mutsen van Le Bonnet worden in Schotland gemaakt van de mooiste wol. De combinatie van Angora en Lamswol maakt deze muts heerlijk zacht, licht van gewicht en super warm.

De prijs van de muts is €50,- en de sjaal €95,-.

4. Riem van Willskin

De riemen van Willskin zijn gemaakt van de nek van een koe waardoor de ronding van de riem perfect aansluit op het lichaam. Door juist dit leer te gebruiken blijft de riem lang mooi en heeft het de juiste pasvorm.

De prijs varieert tussen €29,95 en €39,95.

Zit hét ultieme kerstcadeau voor haar er niet bij dan is de De Rode Winkel Giftcard is de oplossing, want jeans is altijd een goed idee. Te krijgen in ieder gewenst bedrag, in verschillende keren uit te geven en onbeperkte geldigheid.