De beste cadeaus voor mannen

De Rode Wink Damn Good Soap Gifts

De beste cadeaus voor mannen

Wij zijn echte jeansspecialisten en als jeansspecialist werk je graag met kwalitatief goede producten. Een goed cadeau is onvergetelijk daarom hebben wij de beste cadeaus voor jou geselecteerd. Met deze cadeaus voor mannen kan je hem echt verrassen.

1. Boxers van Adam Underwear

Cadeaus voor mannen - Adam Underwear

Adam Underwear, If you got balls. Je boxershort, het eerste wat je aan doet in de ochtend en het laatste wat je uit doet in de avond. Goed ondergoed maakt jouw dag. Het gaat om wat erin zit. De ontwerpen in vele kleuren en prints zijn vernoemt naar Hollandse namen, zoals de Wubbo, zwart met sterren en de maan, vernoemt naar Wubbo Okkels. De boxers zijn gemaakt van gecertificeerd organisch katoen.

De boxerbrief(strakke boxer) is €22,95 en de boxer(losse boxer) €24,95.

2. Giftbox van Damn Good Soap

Huidverzorging met een mannelijke karakter. De Rode Winkel heeft exclusief met Damn Good Soap een aantal giftboxes samengesteld. Er zijn drie verschillende Damn Good Soap Giftboxes:

Cadeaus voor mannen De Rode Wink Damn Good Soap Gifts

  1. Speciaal voor je haar met daarin pommade voor je haar medium tot strong hold en veel shine en bijpassende kam in pockeformaat voor €24,95.
  2. Speciaal voor je baart met daarin een baartolie en baartbalm en baartkam in pocketformaat om je baar extra goed te onderhouden voor 39,95
  3. Speciaal voor het scheren, in deze giftbox zit een safety razor met vlindersluiting, scheermesjes en scheerolie voor €49,95.

Damn Good Soap werkt alleen met natuurlijke materialen, dus geen toevoegingen als conserveringsmiddelen, parabenen en additieven, op deze manier maken zij eerlijke producten. Het maken van producten doen zij op kleine schaal, zodat zij het met aandacht en plezier blijven doen.

3. Denim Balm

De Denim Balm is door Damn Good Soap samen met De Rode Winkel ontwikkeld. Denim Balm is een natuurlijk alternatief voor het verzorgen en verfrissen van je jeans. Het niet wassen heeft grote voordelen zo slijt je spijkerbroek minder snel en heb je hier langer plezier van. Het nadeel hiervan is soms nare geurtjes. Denim Balm is hier voor ontwikkeld en doet 3 dingen. Het verfrist, onderhoudt en beschermt. Wil je hier meer over weten vraag het in de winkel.

De Denim Balm kost €29,95.

Cadeaus voor mannen - Goorin Bros petten4. Petten van Goorin Bros

De petten van Goorin Bros is de hit uit LA. De broers hebben het familiebedrijf voortgezet en zijn echte professionals in het maken van petten en hoeden. De petten zijn de beste must have voor een bad hair day. Met de Silver Fox, Stallion, Beaver, Cock, Lone Wolf of de Black Sheep, maak je van een bad hair day een best cap day.

De petten van Goorin Bros kosten €35,00.

5. Riem van Willskin

De riemen van Willskin zijn gemaakt van de nek van een koe waardoor de ronding van de riem perfect aansluit op het lichaam. Door juist dit leer te gebruiken blijft de riem lang mooi en heeft het de juiste pasvorm.

De prijs varieert tussen €29,95 en €39,95.Cadeaus voor mannen Foto muts Le Bonnet

6. Muts en sjaal van Le Bonnet

Le Bonnet, born in P  aris, designed in Amsterdam. Zeker deze winter mag Le Bonnet niet ontbreken in je garderobe. De sjaals en mutsen van Le Bonnet worden in Schotland gemaakt van de mooiste wol. De combinatie van Angora en Lamswol maakt deze muts heerlijk zacht, licht van gewicht en super warm.

De prijs van de muts is €50,- en de sjaal €95,-.

Zit hét ultieme kerstcadeau voor hem er niet bij dan is de De Rode Winkel Giftcard is de oplossing, want jeans is altijd een goed idee. Te krijgen in ieder gewenst bedrag, in verschillende keren uit te geven en onbeperkte geldigheid.